Smakelijk !

Wij nodigen u uit om te genieten van een culinaire reis.
Lekkernijen die u verwarmen in de winter of frisse salades in de zomer....

ontbijt.jpg
Ontbijt

's Morgens bieden wij een rijk en gevarieerd ontbijtbuffet aan. Hierin trachten we steeds regionale en artisanale producten te verwerken.
De chef serveert geregeld zijn overheerlijke blueberry pancakes met een heerlijk scheutje esdoornsiroop.

Diner

Gebruik je zintuigen ten volle en geniet.
In een mooi kader met wat achtergrondmuziek, serveren wij een heerlijk avondmaal. Hiervoor werken wij vooral met streek- en seizoensproducten.

Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij een culinair 3-gangenmenu. Alvorens aan tafel te gaan, zorgen wij voor een lekker aperitief om de smaakpapillen open te trekken. In de winter wordt het aperitief voorzien in het salon bij de haard. 's Zomers in de tuin. 

Lokale producten

Maak kennis met onze moerbeien confituur. Moerbeien horen tot de oude fruitrassen. Moerbeien zijn vetvrij, natriumarm en zitten vol met verschillende vitamines en mineralen. Naast vitamines en mineralen bevat de moerbei ook twee antioxidanten. Moerbeien hebben een apart uiterlijk, een beetje rozijnachtig. De smaak lijkt daar wel op maar dan wat fruitachtiger. Ze zijn zoet en honingachtig.
20170916_135836 (2).jpg
Honey Jars
In de volle natuur, bezaaid met talloze weidebloemen en omringd door de Ardense bossen, halen de bijen hun zoete honing.
Onze lokale imker begeleidt zijn bijen artisanaal en verzorgt de honing volgens "grootvaders normen" en dat proef je.